miércoles, 4 de mayo de 2016

III Competició d'Eficiència Energètica


Els alumnes de l'assignatura Tecnologia Industrial 1 de primer de batxillerat A/K han participat durant aquest curs en la III Competició d'Eficiència Energètica organitzada per la "Fundación para la Eficiència energética f2e" i la "Cátedra BP para el ahorro y eficiencia energética".

L'objectiu de la competició era la construcció d'una maqueta que aprofitara l'energia tèrmica solar. A més a més, també s'havia de redactar una memòria.

El passat dia 14 d'abril, a l'Aula Magna de de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I, tots els instituts participants van exposar el seu projecte. L'IES F. Ribalta, que va realitzar una xemeneia solar, va guanyar el tercer premi.


Enhorabona i moltes gràcies pel vostre treball i esforç als alumnes: Daniel Centelles Sutil, Roger González Bernad, Ximo Guinot Lecha, Victoria Muriach Pérez, Guillermo Ramirez Guillamón, Ferran Seguí Andreu, Miruna Alexandra Stanciu, Manuel Castro Muñoz, Eduard Puertas Ribes, María Amparo Ramos Ballester, Javier Ramos Solsona, Carlos Badenes Moliner i Carlos Iserte Hernández.




No hay comentarios:

Publicar un comentario